Pojavila se NOVA IZBRISANA SCENA IZ "BOLJEG ŽIVOTA"! Ovo ste mogli da vidite samo ako ste seriju gledali 1988. godine (VIDEO)

Pojavila se još jedna scena iz “Boljeg života”, izbačena iz kasnijih emitovanja!


Premontiravanje “Boljeg života” jedna je od najvećih misterija vezanih za ovu seriju. Naime, nakon prvog emitovanja 1987/88 godine čitav prvi ciklus je ponovo montiran tako da je promenjena špica, a neke scene izbačene i nikada nisu ponovo emitovane!

Šta je sve tada nestalo ili je skraćeno, nije poznato. Navodno, epizoda je bilo čak 55! Nakon ponovne montaže, prvi serijal je stao u 47 epizoda, pa je izvesno da je mnogo toga izbačeno, a “stradali” su i pojedini likovi, poput Brankovićeve supruge Luce koju je tumačila Melita Bihali.

Zašto je ovo urađeno, nikada nije razjašnjeno. RTS se nikada nije zvanično oglasio ovim povodom, a veruje se da originalni zapis ne postoji u arhivi ove televizije.

Poneku od ovih originalnih scena eventualno je moguće pronaći samo kod gledalaca koji su snimali prvo emitovanje na VHS kasete. Tako se, pre nekoliko godina i pojavila jedna scena sa Čkaljom i Goricom Popović, a nedavno je na Jutjub kanalu “VHS doktor” objavljena scena iz poslednje epizode prvog ciklusa u kojoj se vidi šta je na kraju bilo sa popularnim Terminatorom: